Sultan Bey Hotel

 

Ad en Peronne

Ad en Peronne

Hotel Sultan Bey, is een geweldig hotel, mooie ruime kamers, net sanitair, een prima airconditioning, en in deze moderne tijden gratis wifi bij de receptie, in het restaurant en aan het zwembad.
Heel erg vriendelijk personeel, van zowel de receptie tot en met de pool boy, ze doen alle moeite om het je naar de zin te maken, eventuele klachten die er zijn worden direct verholpen. Het eten is prima, heel gevarieerd, maar de tweede week wil het zich nog wel eens herhalen, wat denk ik heel normaal is, thuis eet je ook niet elke dag wat anders binnen veertien dagen ??
Sultan Bey heeft een klein strandje, maar met de gratis shuttle boat kun je naar Zeyton Island waar ook bedjes en parasols staan van Sultan Bey, op dat eilandje is het enorm goed kite surfen daar er bijna altijd wind is. Ook kan men daar dan lunchen tussen de middag (wel met een voucher). Ik heb weinig Russen gezien in mijn periode dat ik er was ( 1 paar ) maar daar wordt door het personeel gepast mee omgegaan. Er was in onze periode niet veel animatie( wat ik persoonlijk niet erg vond) maar wel twee avonden in de week of een Egyptische Nubi dans of een zanger/groep. Elke vrijdag kun je in de haven deel nemen aan een BBQ en het Street Festval, een echte aanrader, en je kunt in El Gouna bij de aangesloten gelegenheden gebruik ,maken van " Diner around" ook een echte aanrader.
Wij zijn in Sultan Bey geweest van 27 september tot en met 11 oktober, we hebben herlijk weer gehad met temperaturen tussen 33 en 38 graden.
Dit was ons 25ste bezoek aan Egypte, maar de eerste keer in El Gouna, wat een verademing, na Sharm el Sheik, Hurghada en Marsa Alam, je kunt hier heerlijk door de nieuwe haven lopen en heerlijk op het marktplein vertoeven zonder in elke winkel naar binnen gesleurd te worden, een heel, heeeeel veilig gevoel, zelfs zo veilig dat ik met een gerust hart mijn vrouw en dochters hier alleen naar toe laat gaan.
Al met al een geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar wat we ook zeker gaan doen.

elien en lotte

elien en lotte

Wij hebben een superleuke tijd gehad hier in Sultan Bey! Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn groot en proper en hebben een superleuk terras. Er is ook een mooi zwembad met uitzicht op de lagune. Ook het de shuttleboot naar het nabije strandje is heel handig. De snorkeltrips zijn zeker een aanrader, wij hebben hier onvergetelijke herrineringen aan overgehouden (zwemmen met dolfijnen) Het eten is lekker en er is genoeg variteit maar na een weekje gaat het een beetje vervelen. Het zou leuk zijn als er wat meer animatie in het hotel was (meer acitiviteiten in het zwembad en ook 's avonds). Maar we hebben gehoord dat dit er wel was maar dat er klachten kwamen van oudere mensen. Wij raden dit hotel zeker aan! Als we kunnen komen we zeker nog eens terug!

Elien en Lotte

Susanne

Susanne

Un très beau séjour, mais le temps passait trop vite ! Les employés étaient très aimables et attentionnés. L'hôtel possédait sa propre plage dans la lagune et était bien entretenu. Il y avait également un service de bateau allant directement de l'hôtel à Zeytouna Beach (une île privée, On pouvait aussi y faire de la plongée sous-marine avec Dive Trek, de la plongée avec tuba,

Claude

Claude

Hôtel très sympathique. Aucun reproche vis à vis de la propreté de l'hôtel, du restaurant, de la chambre. Chambre nettoyée tous les jours, sans remarque. très bonne impression. Très bon club de plongée, à proximité immédiate de l'hôtel. Très sérieux et sympathique. Personnel très dévoué. Bonne connaissances du français, de l'anglais, de l'allemand. Esprit de service du manager et du moniteur remarquable. Claude.

Stefanie

Stefanie

Tolle Anlage, tolles Personal Sehr schöne Anlage, wenn man sich in schöner Umgebung ausruhen will. Herrlich angelegte Blumenhecken, angenehme Größe, sehr freund...

John Jack

John Jack

The staff are extremely friendly and very helpful, the shuttle boat to Zeituna island is really nice and the island itself is very beautiful and clean

* indicates required field
(this will not be published on the website)
(must start with http:// or www.)
maximum characters 2500, 2500 remaining